За нас

Ако умът, сърцето и вътрешната енергия работят в синхрон, то успехът е постижим. За нас това са трите ключови елемента за развитието на семейния бизнес, в който вече 10 години влагаме същността си. За нас италианското вино - неговата дегустация, доставка и продажба са се превърнали в религия, която изповядваме всеки ден. Трудно е съчетанието между разума и емоциите, затова сме разпределили ролите.


Джулия Савова – В обществото е прието, че жените взимат повече решения с чувствата, отколкото с разума, но в нашия бизнес това не е така. Джули първо мисли, после обмисля, после се съветва с правилните хора и чак след това взима решение. Не мислете в никакъв случай, че губи време. Тя е фурия. Действа бързо, не вижда причина от търпение, когато нещо може да стане тук и сега. Не познава и усещането, че нещо не може да се случи. Когато става въпрос за точност, за отчетност, за нововъдения в бизнеса, за намиране на професионалисти, за планиране и за разтърсване от монотоността на ежедневието – Джули е човекът. Юрист по образование, Джули е острият и ум, а често и език в нашия малък семеен бизнес.

Веселин Савов – Чували ли сте, че най-хубавата любов се случва тогава, когато чувствата са взаимни. Любовта между италианското вино и Веско е взаимна, защото Веско обича виното, но и виното обича Веско. Първоначално е само страст, следвана от детайлно опознаване и сближаване, после е истинско търсене на най-доброто и възможност за споделяне. Така, по съвсем закономерен начин, един ден тази любов се превръща в малък семеен бизнес, който вече 10 години Веско случва със сърцето, носа и небцето. Веселин Савов е опитен винен консултант и търговец. Подреждал е десетки винени рафтове. Създал е стотици винени менюта в престижни ресторанти. Разказал е историята на толкова много вина и то по такъв начин, че десетки хора са приели пиенето на вино не просто като консумация, а като изкуство. Веско безспорно е много знаещ и много сладкодумен, но тайната се крие не толкова в познанието, колкото в любовта, с която той подбира, разказва за виното и го споделя с клиенти и приятели.

Лили Цветкова – Лили е черешката на любовта между разума и сърцето. Тя е младото попълнение в екипа и изворa на енергия. Тя е малката стопанска на големия винен шоурум на ул. “Борис Арсов” 9, в София. Лили е от малкото пораснали хора, които са винаги усмихнати. Влюбена е във виното и в шоколада, в ароматните свещи, в тънко нарязаните мезета, в хубавите сирена и всичко, което си отива към виното. Тя ще подбере всичко внимателно, ще го поднесе с любов, ще го продаде сякаш го купува за себе си и ще ви накара, освен с хубавото вино да запомните магазинът на “Кино и Вино” с много положителна енергия и гостоприемна атмосфера, без значение от сезона.


Остана неясно защо в името на компанията има и “Кино”? В началото на промените Джули и Веско създават и 17 години притежават и управляват една от най-големите компании за внос и разпространение на филми в България - “Съни филмс”. След нейната продажба и няколкомесечна почивка решават да превърнат многогодишното си хоби и любов към виното в семеен бизнес.

Границите на цивилизацията свършват там, където не познават виното.

ПЛУТАРХ

Свържете се с нас

Потвърждавам Отказ