Условия за доставка

ДОСТАВКА

Кино и Вино EООД извършва доставки на територията на Република България. Доставката е безплатна за поръчки на стойност на поръчката над 300.00 лв. При поръчка под посочената стойност, се заплаща такса за доставка от 12.00 лв. с включен ДДС за адреси в гр. София и 16.00 лв. с включен ДДС за адреси в страната. Доставки не се извършват в неделя и официални празници. Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента, освен при дефектни или повредени стоки.

Доставките се извършват с куриер до 3 работни дни след изпращане на поръчката. При избран метод на плащане "Банков превод", поръчката се обработва след постъпването на сумата за заплащане на поръчката по банковата сметка на Кино и вино ЕООД:


IBAN: BG08UNCR70001521066820

BIC: UNCRBGSF

При банка: Уникредит Булбанк АД

Титуляр на сметката: Кино и Вино ЕООД

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ако промените решението си относно направената покупка

Можете да върнете или замените продукт, който сте закупили от kinoivino.bg в 14-дневен срок от датата на получаване, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е била доставена (без следи от употреба, в оригиналната опаковка, с всички аксесоари и етикети, в непроменено състояние, заедно с придружаващите я документи)

Разходите по куриерските услуги за връщане и замяна на продукти на това основание са за сметка на клиента.

Възстановяването на сума за закупен продукт (с изключение цената за доставка) става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и се извършва в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката по един от следните начини:
- в случай, че поръчката е платена с наложен платеж, сумата се възстановява по банков път по посочена от клиента банкова сметка.
- в случай на плащане с дебитна или кредитна карта, сумата се възстановява по платежния инструмент, с който е осъществено плащането

Ако желаете да върнете или замените стока, моля свържете с нас преди я изпратите на тел. 0878128910 или по имейл на wine@kinoivino.bg.

Грешно доставени продукти или такива, които не отговарят на спецификациите на сайта.

При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата ние ще възстановим цялата платена за тях сума, включително и транспортните разходи, в срок от 14 работни дни от връщането на стоката, в ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. Ако сте получили друг продукт, моля да ни уведомите веднага, да върнете продукта и той ще бъде заменен. Всички разходи за връщането и доставката на правилния продукт, ще бъдат поети от нас.

Повредени или дефектни стоки при получаване

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При констатация на дефектен продукт, моля свържете се с нас на wine@kinoivino.bg в срок до 7 (седем) дни от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от вас стойност на стоката. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, продуктът няма да бъде приет за връщане на това основание. Разходите по куриерските услуги за връщането на продукти в такива случаи са за сметка на Кино и Вино ЕООД.

Адрес за изпращане на продукти за връщане към kinoivino.bg:

КИНО и ВИНО ЕООД

ул. Ангел Каралийчев №29
гр. София
тел. 087 8128910

Потвърждавам Отказ