Непознати в нощта - Комплект Книга и Вино

CADIA
  • 50.00лв.
  • Без данък: 41.67лв.
  • В НАЛИЧНОСТ
  • Код на продукта: FOD-0105

Комплект бутилка червено вино Verduno Pelavegra DOC и книга "ХРАНАТА, НАЧИН НА УПОТРЕБА ИЛИ ГУРМЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ", автор Светлозар Желев.

Добрата храна и питие може да носят удоволствие и без да вредят на здравето ни, без да натоварват тялото с излишни килограми и ума ни - с депресии и комплекси, а отношенията с близките и света - с драми и вечни конфликти. Всичко се получава чрез хармония и баланс. Те са правилният път във всеки един момент да обичаме себе си, да се наслаждаваме на мига и да бъдем щастливи, защото само така можем да обичаме другите и да им даваме всички прекрасни емоции и чувства, които обичаните ни хора заслужават. Не го забравяйте! Само ако ние се чувстваме добре, можем да бъдем добре и със света и околните.

Verduno Pelavegra DOC е червено вино с интензивно-рубинен цвят, плодови нотки на ягода и червени боровинки и пикантни нотки, където белият пипер се откроява.


Винарна Cadia се намира в местността Langhe, заобиколена от хълмове с древен произход и е израз на страст и уважение към земята. Собственикът Бруно работи на тези лозя с отдаденост, предавана от поколение на поколение. За него най-голямата цел е била откриването на собствената му компания през 1996 г. Днес той продължава да се изправя пред предизвикателствата с кураж и решителност. Неговата съпруга Мариела винаги му помага и го подкрепя. Полагайки постоянни грижи през целия процес на производство, те успяват да произведат много фини вина с отлични качества.

Вид вино: Червено сухо
Сорт: Вердуно Пелаверга
Година: 2017
Алкохол: 14.0% vol
Бутилка: 750 ml
Регион: Пиемонт
Регион: Пиемонт
Комбинация с храни:
Колбаси Меки сирена Риба Хляб и хлебни изделия
Температура на сервиране:
14 - 18 ℃
Потвърждавам Отказ