Целувката - Комплект Книга и Вино

CADIA
  • 50.00лв.
  • Без данък: 41.67лв.
  • В НАЛИЧНОСТ
  • Код на продукта: OPT-0101

Комплект бутилка червено вино Verduno Pelavegra DOC и книга "ОПИТАЙ ТОВА", автор Светлозар Желев.

„Опитай това, опитай това, опитай това...”

Толкова пъти съм чувал тези покани, изричани на стотиците дегустации, изложения, презентации на вина, винени вечери, посещения в изби или винени турове, че са се превърнали в рефрен, който моментално зазвучава в главата ми щом видя приготвената за отваряне бутилка или чуя деликатния пукот на излизащата тапа, или дори само да усетя аромата на вино. Опитване и пак опитване, безкрайни опитвания, които правят ароматните и вкусовите ти рецептори все по-развити, все по-разбиращи, все по-добри.

Verduno Pelavegra DOC е червено вино с интензивно-рубинен цвят, плодови нотки на ягода и червени боровинки и пикантни нотки, където белият пипер се откроява.


Винарна Cadia се намира в местността Langhe, заобиколена от хълмове с древен произход и е израз на страст и уважение към земята. Собственикът Бруно работи на тези лозя с отдаденост, предавана от поколение на поколение. За него най-голямата цел е била откриването на собствената му компания през 1996 г. Днес той продължава да се изправя пред предизвикателствата с кураж и решителност. Неговата съпруга Мариела винаги му помага и го подкрепя. Полагайки постоянни грижи през целия процес на производство, те успяват да произведат много фини вина с отлични качества.

Вид вино: Червено сухо
Сорт: Вердуно Пелаверга
Година: 2017
Алкохол: 14.0% vol
Бутилка: 750 ml
Регион: Пиемонт
Регион: Пиемонт
Комбинация с храни:
Колбаси Меки сирена Риба Хляб и хлебни изделия
Температура на сервиране:
14 - 18 ℃
Потвърждавам Отказ