Негово Преосвещенство - Комплект Книга и Вино

ANTICA HIRPINIA
  • 62.00лв.
  • Без данък: 51.67лв.
  • В НАЛИЧНОСТ
  • Код на продукта: FOD-0101

Комплект бутилка червено вино TAURASI DOCG и книга "ХРАНАТА, НАЧИН НА УПОТРЕБА ИЛИ ГУРМЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ", автор Светлозар Желев.

Добрата храна и питие може да носят удоволствие и без да вредят на здравето ни, без да натоварват тялото с излишни килограми и ума ни - с депресии и комплекси, а отношенията с близките и света - с драми и вечни конфликти. Всичко се получава чрез хармония и баланс. Те са правилният път във всеки един момент да обичаме себе си, да се наслаждаваме на мига и да бъдем щастливи, защото само така можем да обичаме другите и да им даваме всички прекрасни емоции и чувства, които обичаните ни хора заслужават. Не го забравяйте! Само ако ние се чувстваме добре, можем да бъдем добре и със света и околните.

Червеното вино Taurasi е истински скъпоценен камък на винопроизводството на IRPINIA. Получено от винификацията на грозде сорт Aglianico и след тригодишно стареене, една година от които в дъбови бъчви. Червен цвят с оранжеви отражения Интензивен букет от череша и виолетки с намек за подправки и землистост. Плътно тяло, леко таниново, то се съчетава добре с големи печени ястия, пикантни сирена и сушени меса.


Antica Hirpinia е кооператив със 150 члена, добиващи грозде от лозя, засадени на слънчевите хълмове Irpinia в Campania, на надморска височина между 300 и 600 метра. Специфичният терен, съчетан с идеален микроклимат позволява от хилядолетия да се култивират местни лозя като Aglianico, от които произлизат известните Taursi docg, Greco, Fiano, както и Coda di Volpe и Falanghina

Вид вино: Червено сухо
Сорт: Алианико
Година: 2011
Алкохол: 13.5% vol
Бутилка: 750 ml
Регион: Кампания
Регион: Кампания
Комбинация с храни:
Червени меса Твърди сирена Меки сирена Колбаси
Температура на сервиране:
18 - 20 ℃
Потвърждавам Отказ