За втора поредна година „Кино и Вино“ бе спонсор на LEADERSHIP EVE в MANPOWER България

  • За втора поредна година „Кино и Вино“ бе спонсор на LEADERSHIP EVE  в MANPOWER България

За втора поредна година „Кино и Вино“ бе спонсор на LEADERSHIP EVE в MANPOWER България

06.02.2024

И този февруари MANPOWER България покани на специално събитие професионалисти, споделили устойчиви практики с аудиторията на компанията и допринесли с експертиза и опит в екосистемата от формати – рубриките “Попитахме експертите”, “В нашия фокус”, “Съвети за кандидати”, както и във видео подкаста Клуб HR Navigator. Събитието беше под надслов Leadership Eve, а фокусът на срещата тази година бе темата "Mindfulness: лидерство чрез осъзнатост", с гост-лектор Полина Йорданова, Co-founder and Managing Director на Metamorphica.

Ние, от „Кино и Вино“,  бяхме поканени за втора поредна година да отворим сетивата на присъстващите и да им помогнем да направят крачка към осъзнатостта, докато се наслаждават на избрани италиански вина.

Присъстващите имаха възможността да опитат и да разберат повече за вината Soave Classico,  Kleio NegroamaroRosato и CapocciaCiliegiolo. Веско Савов отново влезе в ролята на изкусен разказвач и превърна пиенето на вино в изкуство за всички присъстващи.

С това събитие отваряме вратата за още корпоративни дегустации през 2024 г. и заявяваме готовност да обогатим винената култура и на Вашия екип, чрез корпоративни винени дегустации и специални събития на място във Вашата компания или с нашето любезно домакинство в Специализирания магазин за италиански вина на ул. “Борис Арсов” 9 в столичния квартал Витоша. 

Тагове : Кино и Вино - спонсор - LEADERSHIP - EVE - MANPOWER - България

Потвърждавам Отказ