Вино и шоколад - една голяма любов за Вашата любов

  • Вино и шоколад - една голяма любов за Вашата любов

Вино и шоколад - една голяма любов за Вашата любов

26.01.2023


Вино и шоколад - една голяма любов, с която да зарадвате Вашата любов! Бъдете тематични, оригинални и най-вече сигурни, че ще направите най-вкусната изненада на любимия човек!

Този 14 февруари, обичаното TIMO на избата San Marzano Wines става TIAMO!

Цветът на виното е сламеножълт, ароматът - на нежен бял цвят с нотки на цитрусови плодове и средиземноморски бриз, а вкусът загатва за нотки на мащерка и розмарин. Елегантно, свежо и минерално вино, в което човек бързо се влюбва и го иска за всеки сезон.
Ще откриете виното с новия му тематичен етикет само при нас, в нашия онлайн магазин www.kinoivino.bg и в нашия физически магазин на ул. "Борис Арсов" 9, София.

Макар да сме специалисти по виното, трябва да признаем, че с добра компания, то е още по-пивко. Препоръчваме го с шоколади и бонбони La Fève by Pavel Pavlov, които можете да откриете също в магазина ни, в квартал Витоша.

Шоколадите са 5 вида:  ягода (веган; с естествен подсладител), пукащ пекан, солен карамел, индрише, грейпфрут & боб тонка.

Кутиите с авторски бонбони са от по  6, 12, 18 и 24 броя – всеки с различен нестандартен вкус.

Можете да ни посетите на ул. “Борис Арсов”9 в град София:

Вторник - Петък от 14:00 ч. до 20:00 ч.

Събота от 11:00 ч. до 17:00 ч.

Неделя и Понеделник - почивни дни

Онлайн магазинът www.kinoivino.bg извършва доставка до всяка точка на страната. С условията за доставка можете да се запознаете ТУК.

Потвърждавам Отказ