С вкус на лешници - Комплект Книга и Вино

CADIA

42,00 лв.
В наличност
Код на продукта
FOD-0102

Комплект бутилка бяло вино Chardonnay Avni' и книга "ХРАНАТА, НАЧИН НА УПОТРЕБА ИЛИ ГУРМЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ", автор Светлозар Желев.

Добрата храна и питие може да носят удоволствие и без да вредят на здравето ни, без да натоварват тялото с излишни килограми и ума ни - с депресии и комплекси, а отношенията с близките и света - с драми и вечни конфликти. Всичко се получава чрез хармония и баланс. Те са правилният път във всеки един момент да обичаме себе си, да се наслаждаваме на мига и да бъдем щастливи, защото само така можем да обичаме другите и да им даваме всички прекрасни емоции и чувства, които обичаните ни хора заслужават. Не го забравяйте! Само ако ние се чувстваме добре, можем да бъдем добре и със света и околните.

Бялото вино Chardonnay Avni' е със златистожълт цвят, тропически плодов аромат с нотки на ванилия и масло. Отлежало 6 месеца в барик.

Повече информация
Вид вино : Бяло сухо
Държава: Италия
Сорт: Шардоне
Година: 2017
Алкохол: 14.0% vol
Бутилка: 750 ml
Region Information
Регион: Пиемонт
Пиемонт
additional info
Комбинация с храни:
Меки сирена Морски дарове Риба Бели меса
Температура на сервиране:
8 - 10

Винарна Cadia се намира в местността Langhe, заобиколена от хълмове с древен произход и е израз на страст и уважение към земята. Собственикът Бруно работи на тези лозя с отдаденост, предавана от поколение на поколение. За него най-голямата цел е била откриването на собствената му компания през 1996 г. Днес той продължава да се изправя пред предизвикателствата с кураж и решителност. Неговата съпруга Мариела винаги му помага и го подкрепя. Полагайки постоянни грижи през целия процес на производство, те успяват да произведат много фини вина с отлични качества.