Корпоративни и персонални винени дегустацииЕкипът на “Кино и Вино” предлага винени дегустации в удобно за Вас време и в тематичната атмосфера на винения ни шоурум на ул. “Борис Арсов” 9 в град София. Човекът, който ще налива чашите от най-доброто и ще ви запознае с неговата история и начин на консумация е Веселин Савов - симпозиарх, кинокритик, търговец на вино, дългогодишен винен консултант и любезен домакин.

Имате възможност сами да подберете вината, които ще опитате или да се доверите на нашите препоръки. Можете да изберете дегустации, които вече са провеждани или да подберем вина по Ваше предпочитание, след предварителна консултация.

Винената дегустация е подходяща за лични празници – рожден ден, имен ден, моминско парти и др. Тя е идеален начин да сплотите екипа, с който работите или пък да си доставите персонална наслада като обогатите винената си култура.

Цената варира в зависимост от избора на вина. Максимален капацитет 8 човека, когато се провежда във винения шоурум.

Възможно е дегустацията да бъде проведена и на посочено от клиента място – частен дом, заведение, офис и др. Максимален капацитет 30 човека


За допълнителна информация: +359 87 8128910

Потвърждавам Отказ