TALO Negroamaro Salento IGP

SAN MARZANO

24,83 лв.
В наличност
Код на продукта
SAM-0611

Лозарите от Сан Марцано се грижат за своите лозя като градини. Техните истории са многобройни, както и имената на техните семейства. Избрахме едно име, Тало, за да благодарим на всяко семейство и да отдадем почит на всяка история. TALO Negroamaro Salento e с червен цвят с виолетови нюанси; интензивен и устойчив букет, с нотки на касис и ягоди, пикантен, с балсамови и ванилови нотки; гладко и балансирано пълноценно вино с дълъг и приятен вкус.

Повече информация
Вид вино : Червено сухо
Държава: Италия
Сорт: Негроамаро
Година: 2018
Алкохол: 13.5% vol
Бутилка: 750 ml
Region Information
Регион: Пулия
Пулия
additional info
Комбинация с храни:
Червени меса Меки сирена Твърди сирена Подправки
Температура на сервиране:
16 - 18

Сан Марцано е малък град в центъра на Primitivo di Manduria, земи, целувани от двете морета в Саленто - Йонийско море и Адриатическо море. През 1962 г., когато Primitivo di Manduria все още не е добило днешната си популярност, 19 винопроизводители се събират, за да следват една мечта и основават Cantine San Marzano.

Франческо Кавало, вулканична и визионерска личност, е номиниран за председател на Управителния съвет, който продължава да мечтае за бъдещето и да наблюдава настоящето на избата. И до ден днешен, той е истинският кормчия на нейната реалност.