Класика - Комплект Книга и Вино

MONTEPESCINI
  • 54.00лв.
  • Без данък: 45.00лв.
  • В НАЛИЧНОСТ
  • Код на продукта: FOD-0103

Комплект бутилка червено вино Chianti Colli Senesi Riserva DOCG и книга "ХРАНАТА, НАЧИН НА УПОТРЕБА ИЛИ ГУРМЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ", автор Светлозар Желев.

Добрата храна и питие може да носят удоволствие и без да вредят на здравето ни, без да натоварват тялото с излишни килограми и ума ни - с депресии и комплекси, а отношенията с близките и света - с драми и вечни конфликти. Всичко се получава чрез хармония и баланс. Те са правилният път във всеки един момент да обичаме себе си, да се наслаждаваме на мига и да бъдем щастливи, защото само така можем да обичаме другите и да им даваме всички прекрасни емоции и чувства, които обичаните ни хора заслужават. Не го забравяйте! Само ако ние се чувстваме добре, можем да бъдем добре и със света и околните.

Червено вино Chianti Colli Senesi Riserva DOCG от Тоскана, сорт Санджовезе, резерва.


Fattoria Montepescini е семейна винарна, разположена в древното Тосканско село Montepescini, датиращо от 1000-та година. Съчетавайки благоприятните климатични условия на региона с традиционните методи за производство на вино, Fattoria Montepescini произвежда емблематични за Тоскана вина като Chianti, Vermentino и др.

Вид вино: Червено сухо
Сорт: Санджовезе
Година: 2015
Алкохол: 13.5% vol
Бутилка: 750 ml
Регион: Тоскана
Регион: Тоскана
Комбинация с храни:
Зеленчуци Твърди сирена Бели меса Колбаси
Температура на сервиране:
8 - 10 ℃
Потвърждавам Отказ