Liboll Rose Vino Spumante Extra Dry

SAN MARZANO
  • 23.97лв.
  • Без данък: 19.98лв.
  • В НАЛИЧНОСТ
  • Код на продукта: SAM-0617

Това пенливо вино е най-новият етикет от портфолиото на изба SAN MARZANO, пуснато за продажба за първи път през това лято, купаж от три местни сорта: Примитиво, Малвазия нера и Алианико.

Цветът е нежно розов, ароматът е отчетлив букет от цветовете на нар, грейпфрут и портокал, а вкусът е забележително свеж, възбуждайки небцето с фините перли на балончетата. Изискан аперитив, както и добра компания на деликатни предястия и морски дарове. Поднася се силно охладено.


Сан Марцано е малък град в центъра на Primitivo di Manduria, земи, целувани от двете морета в Саленто - Йонийско море и Адриатическо море. През 1962 г., когато Primitivo di Manduria все още не е добило днешната си популярност, 19 винопроизводители се събират, за да следват една мечта и основават Cantine San Marzano.

Франческо Кавало, вулканична и визионерска личност, е номиниран за председател на Управителния съвет, който продължава да мечтае за бъдещето и да наблюдава настоящето на избата. И до ден днешен, той е истинският кормчия на нейната реалност.

Вид вино: Пенливо
Сорт: Примитиво / Малвазия нера / Алианико
Година: NV
Алкохол: 11.5% vol
Бутилка: 750 ml
Регион: Пулия
Регион: Пулия
Комбинация с храни:
Морски дарове Меки сирена Хляб и хлебни изделия Плодове
Температура на сервиране:
6 ℃
Потвърждавам Отказ