РУБРИКАТА НА ДЖУЛИ САВОВА: ВИНО ЗА ПРАЗНИК

  • РУБРИКАТА НА ДЖУЛИ САВОВА: ВИНО ЗА ПРАЗНИК

РУБРИКАТА НА ДЖУЛИ САВОВА: ВИНО ЗА ПРАЗНИК

03.02.2024

Делят ни броени дни до 14 февруари. Наближи ли тази дата, няколко неща са сигурни: отново ще има дискусия дали е Ден на влюбените или Ден на виното, дали е нужен точно определен ден в годината, в който да засвиделстваме чувства, дали любимият човек ще се зарадва повече на плюшено сърце или на пилешки сърчица в масло…

Аз избирам да бъде Ден на любовта и виното, защото двете просто се допълват по безупречен начин. Не е нужно обаче да се къпем в море от червено – рози, сърца, бельо, шоколад…

Предлагам Ви този 14 февруари да изберете розовото! Цветът на Pantone за 2024 г. е също В розовата гама - Peach Fuzz. Нежен и подхранващ нюанс на прасковения цвят, който служи като „напомняне да намалим темпото и да се грижим за себе си и един за друг". Не е ли и точно това смисълът на празника?

Розето е вино, което е подходящо за всякакви поводи. То е една по-лека и свежа алтернатива на червеното вино, идеално е за аперитив, но също може да го пиете с основното и десерта. Розето е подходящо и за двата пола. В никакъв случай не робувайте на стереотипа, че е само за дамите. То е идеално питие с пурата следобяд!

Вкусовият профил на вината е свеж и плодов. Най-често, когато отпивате розови вина ще усетите червени плодове като ягоди, череши и малини, цитруси, пролетни цветя, пъпеш и дори целина. Всеки вид розе има различен вкус в зависимост от вида грозде, използвано за производството му, вариращо от пикантно през сухо до сладко.

Убедих ли ви, че виното за 14 февруари трябва да е розеАко вече се чудите какво точно да е то, ние ви предлагаме 17 отлични италиански розови вина, които са специално подбрани от нас и които биха разтопили всяка душа! И понеже е празник, подаряваме ви -15% отстъпка от редовната цена на всички розета. Може да поръчате виното по два начина: от нашия онлайн магазин kinoivino.bg с възможност да стигнат до всяка точка на страната или пък да ни посетите на място в нашия Специализиран магазин за италиански вина на ул. Борис Арсов” 9 в град София.

Вижте всички предложения ТУК

Потвърждавам Отказ