Великденско яйце от La Fève в магазин Кино и Вино

  • Великденско яйце от La Fève в магазин Кино и Вино

Великденско яйце от La Fève в магазин Кино и Вино

23.03.2023

Щастие навред. Пролетта прониква тук-таме, чуруликат чуруликащите, а ние хората стъпваме по въздуха. Идеално време за огромно яйце, пълно с вафлени топченца... и чук.

Така де, виждаме го с невъоражено око: семейства се събират, едни пътуват, други пристигат. Меки и топли лъчи светлина пробиват застоялия въздух и погледът на всички се избистря.

Нашите най-сладки приятели от La Fève имат и тази година отговорността да се грижат за шоколадовото забавление. И, честно, доста са се постарали.

Дами и господа,

тяхното Великденско-джандуесто яйце (нескромно, но заслужено отбелязват те), е пълно с пет вида дражета: малина, маракуя, мед, бял шоколад, и карамелизиран шоколад.

В кутията, редом до яйцето е майката на всяко забавление: дървен чук. Той се използва, за да се потроши шоколадовото яйце, докато деца пищят от удоволствие.


Великденската кокошка на La Fève е продуктивна, но носи яйцата само с предварителна заявка. Ако искате да притежавате това сладко изкушение, свържете се с нас на телефон: +359 877 883 878 или ни пишете във Фейсбук/Инстаграм.

Краен срок за заявки: 30 март 2023 г.


Потвърждавам Отказ